top of page
Aansluiten als zelfstandig adviseur bij Ondernemersadviseurs

Zelfstandig adviseur?

Dan weet je dat het draait om opdrachten krijgen en die zo goed mogelijk uitvoeren. Maar als zzp-er is het steeds weer een uitdaging om nieuwe opdrachten te genereren terwijl je hartstikke druk bent met de uitvoering van de lopende opdrachten. Daarnaast is het belangrijk een netwerk op te bouwen van experts in aanpalende expertises, omdat nu eenmaal geen enkele adviesdiscipline op zich zelf staat. En hoewel je geniet van je vrijheid, soms mis je de contacten met en inspiratie door collega's. Wij snappen dat als geen ander, mede daarom zijn wij ook Ondernemersadviseurs gestart, om jou te helpen deze uitdagingen beter het hoofd te kunnen bieden. Meer weten? 

Samenwerken met andere adviesdisciplines in multidisciplinair verband

Aansluiten als adviseur?

Bel  085 06 06 745 of stuur ons een bericht met profiel/CV via onderstaand formuliertje. Wij zullen dan snel reageren.

Kanaal voor opdrachten

70% van de adviesvragen van ondernemers komt bij hun "huisarts", de boekhouder, terecht tijdens de cijferbespreking of tussendoor. De andere 30% zoekt (eerst) antwoorden op internet, social media of via via. Ondernemersadviseurs tackelt al deze kanalen servicegericht, zodat wij een natuurlijk kanaal voor adviesopdrachten zijn. 

Extra promotiemogelijkheden

Via ons platform heb je nog tal van faciliteiten om jouw business extra te promoten, zoals je persoonlijke adviseurs- en auteurspagina, je vermelding als auteur met link in onze kennisbank (SEO-magneet), webinars waarmee je een groot publiek bereikt, betalend of promotioneel, e-marketing, online consults en "collective social sharing".

Sterke domein-merknaam

Tegenwoordig is een sterke domeinnaam die alles zegt en hoog rankt in Google door directe associatie met de juiste zoekwoorden, veel effectiever dan een merknaam die je eerst met veel marketingbudget moet laden om dit te bereiken. Het behoeft geen betoog dat zowel Ondernemersadviseurs als Ondernemersaccountants hieraan 100% voldoen.

Multidisciplinair netwerk

Als zelfstandig adviseur ben je een kei in jouw eigen specialisme(n). Maar geen enkel specialisme staat op zichzelf, vaak zijn er verbanden met andere disciplines waarvan het goed is deze als adviseur te signaleren. Nog beter is het als je daarin kunt samenwerken met andere adviseurs, zodat je je klant optimaal bedient én zelf zo ook opdrachten krijgt.

Vrijheid mét collegialiteit

Als je kiest voor het zelfstandig ondernemerschap als adviseur, dan speelt vrijheid een belangrijke rol in die keuze. Tegelijkertijd zul je ervaren dat alleen toch maar alleen is. Soms mis je het overleg met, de inspiratie door en het werkplezier samen met collega's. Als je aangesloten bent bij Ondernemersadviseurs hoef je dit niet meer te missen, terwijl je vrij blijft.

No cure no pay model

Ondernemersadviseurs is geen franchiseformule. Dus geen entreefee of verplichte investeringen. Je betaalt alleen een % van je omzet uit relaties die je via ons hebt gekregen. Die bedien je onder onze merknaam in licentie. Daarnaast lever je redactionele bijdragen aan de kennisbank Ondernemen, waarmee je ook jouw pagina's op ons platform promoot.

Jouw voordelen

Aansluiten als zelfstandig adviseur


Jouw collega-adviseurs

Patrick Vijgen

Directie-lid

Sr. Bedrijfsadviseur

Maarten Reintjens

Directie-lid

Sr. Adviseur Finance & Control

Drs. Henk Ceha

Directie-lid

Sr. Strategisch adviseur & coach

Mr. David van der Veer

Sr. Juridisch adviseur & interim

Mr. Birgit Peters

Sr. Adviseur Personeel & Recht

Mr. Robbert Dols

Sr. Fiscaal-juridisch adviseur

Mr. Rutger Lancee

Sr. Fiscaal-juridisch adviseur

Dimitri Bessems

Data-analist & data-engineer

Pascal Janssen

Adviseur Finance & Administraties

Michelle Doijen

Adviseur Personeelsadministratie

Sascha Winkelmolen

Adviseur Finance & Administraties

Nicole Ehlers

Sr. HR- & organisatie-adviseur

Nikki Remkes

Sr. HR-adviseur en recruiter

Stan Ceha

Branding & multimedia design

Davy Heuts

Sr. Adviseur Marketing & E-commerce

Roger Hardy

Business & Performance coach

Tim Cox

Jr. Adviseur Finance & Administratie

Joep Bours

Jr. Financieel data-analist & Administraties

Nol Daems

Jr. Online marketing & Juridisch adviseur

Mr. Leon Ruyters RB

Sr. Fiscaal-juridisch adviseur

Ralph van den Berg

Sr. Financieel Adviseur

Siebe Ceha

Jr. Adviseur Finance & Administratie

Bram Hovens

Jr. Adviseur Finance & Administratie

bottom of page