top of page
Marketing advies en creatie voor het MKB

Marketingadvies en creatie

Effectieve marketing en verkoop vraagt in deze tijd om een combinatie van de expertises strategie, web, online en offline marketing, data-analytics en creativiteit. Dat is exact wat ons marketingteam jou biedt met diensten als:

1.    Marktanalyse & marktonderzoek

2.    Marketing data-analytics

3.    Marketingstrategie

4.    Online marketing

5.    Offline marketing

6.    E-commerce

7.     Verkoopeffectiviteit

8.    Branding, creatie & ontwikkeling

9.    Customer succes

10.  Community building

Marketingvraag? Website bouwen? Nieuwe huisstijl? Schakel ons marketing team in voor maximale effectiviteit

Marketing vraag?

Bel  085 06 06 745 of stuur ons een bericht met onderstaand formuliertje. Een van onze marketing adviseurs zal dan snel reageren.

Marktanalyse & marktonderzoek

Onderzoek en analyse van markten, doelgroepen, customer journeys, concurrentie en trends, kwantitatief en kwalitatief, zowel data- als veldonderzoek.

Marketing data-analytics

In marketing draait het om effectiviteit: meten = weten. Daarvoor heb je de Marketing Metrics models, software en interpretatiekennis van onze data-analisten nodig.

Marketingstrategie

Het (her-)ontwerpen en ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie die optimaal strookt met de andere onderdelen van je business model en strategie.

Online marketing

Analyse, ontwerp en advies rondom online marketing instrumenten, zoals SEO, SEA, Affiliate marketing, Social marketing, E-marketing en Retargeting.

Offline marketing

Analyse, ontwikkeling en advisering rondom de inzet van offline marketing instrumenten zoals print media, outdoor media, events, free publicity, TV en radio.

E-commerce

Hoe kun jij je webshop(s) effectiever maken, conversie optimaliseren, meer gekwalificeerde bezoekers trekken en de logistiek erachter organiseren.

Verkoopeffectiviteit

Per saldo gaat het in marketing om verkoop van je product, dienst of "boodschap". Zowel online als offline zijn wij meester in het optimaliseren ervan.

Branding, creatie & ontwikkeling

Creatie en ontwikkeling van complete branding, logo's, websites, webshops, platforms, social media campagnes en andere marketinginstrumenten.

Customer Succes

Advisering, instrument-ontwikkeling, metingen en analyses van klanttevredenheid, herhalingsaankopen, Customer Lifetime Value en klant loyaliteit.

Community building

Het adviseren omtrent en opzetten van een community rondom je producten, diensten of merken, gericht op klant data, klant loyaliteit en klant ambassadeurschap. 

Veel voorkomende vragen

Marketing advies en creatie

Team marketingadvies en creatie

Marketingstrategie, concept ontwikkeling, copy writing

E-commerce strategie en implementatie, AI in marketing

Branding, webdesign, grafisch ontwerp, foto en video

Marktanalyse, marketingdata-analytics, marketing metrics

Contentmarketing, assistent webdesign en social media

Portfolio creaties

Marketingadvies en creatie