top of page
Maarten Reintjens, directie-lid en Sr. Adviseur Finance & Control

Maarten Reintjens

Directeur | Sr. Adviseur Finance & Control

Maarten, bouwjaar 1987, is na zijn opleidingen in zowel bank en verzekeringen als in bedrijfseconomie en accountancy als eerste terecht gekomen in financial control bij Deloitte Nederland. Daarna via functies als belastingadviseur voor de VvAA, controller a.i. bij een sociaal investeringsfonds, assistent-accountant en bedrijfsadviseur bij een accountantskantoor, de overstap gemaakt naar het ondernemerschap in de financieel-administratieve dienstverlening met Financial Innovation Group die nu Ondernemersadviseurs is.  Maarten is als directie-lid verantwoordelijk voor Planning & Control en voor de productgroep Administratieve diensten. Voor klanten is hij als Sr. adviseur Finance & Control actief in financiële advisering en rapportages, fiscaliteiten, financial data-analytics en als sparring partner.

Maarten Reintjens is een ervaren financieel adviseur, sterk in jaarrekeningen, managementrapportages en AO

Contact met Maarten?

Bel 085 06 06 745 of stuur Maarten een bericht met onderstaand formuliertje:

Cream Abstract.jpg

Werkervaring

Maarten, vader van twee dochters, samenwonend met Denise in de oude kern van Eijsden, is een ambitieuze ondernemer en bedrijfsadviseur voor het MKB. Afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Sittard en de Avants+ Improving Profesionals te Breda op het gebied van bedrijfseconomie en accountancy. Na werkzaam te zijn geweest voor o.a. Deloitte Nederland, coach te zijn van diverse voetbalteams (jeugd, senioren, mannen en vrouwen) en de eigen woning in eigen beheer te hebben gebouwd, gekozen voor het adviseurschap in de vorm van het zelfstandig ondernemerschap, door toetreding tot Financial Innovation Group, de rechtsvoorganger van Ondernemersadviseurs. Kenmerkend voor Maarten is de combinatie van een hoge productiviteit en creativiteit enerzijds, met rust anderzijds. De rust bewaren in crises en problemen, om van daaruit via "koele en kundige" analyses tot de juiste oplossingen te komen. Zonder poespas en zonder op de voorgrond te treden. Dit alles maakt hem zowel een fijne adviseur voor ondernemers als een asset in het Management Team van Ondernemersadviseurs.

Samenvatting 
Maarten Reintjes
2014 - heden

Sinds 2022 medeontwikkelaar van Ondernemersadviseurs formule en mede-eigenaar en directielid van Ondernemersadviseurs B.V. en verantwoordelijk voor Planning & Control en werkprocessen. Richting cliënt-ondernemers is Maarten actief als bedrijfsadviseur met financieel advies, fiscaal advies, en fiscale advies, advies en begeleiding in datagericht sturen en advies in financieel management.

Directeur | Sr. Adviseur Finance & Control
Ondernemersadviseurs b.v.
2022 - heden

Financial Innovation Group is een modern administratie- en advieskantoor voor het MKB. Door vergaande digitalisering van de boekhouding blijven de kosten van dit werk voor onze cliënten laag en concentreren wij ons op de managementinformatie uit die administratie zodat jij als ondernemer beter en eenvoudiger kunt sturen en plannen. Samen met onze advisering en bedrijfsbegeleiding op financieel, fiscaal, juridisch en strategisch gebied, helpen we client-ondernemers (nog) betere resultaten te behalen. Met ingang van 2023 is Financial Innovation Group opgegaan in Ondernemersadviseurs.

Directeur | Bedrijfsadviseur
Financial Innovation Group
2020 - feb 2023

Als relatiebeheerder van kleine en middelgrote MKB-ondernemingen verantwoordelijk voor de financiële administratie, belastingen (omzet, inkomsten en vennootschapsbelasting), samenstellen van jaarrekeningen, financieel advies en fiscaal advies. Vanaf feb 2023 zijn deze werkzaamheden voortgezet vanuit Ondernemersadviseurs.

Senior assistent accountant | bedrijfsadviseur
Wolfs & Partners Accountancy en advies
2019 - feb 2023

Als interim controller verantwoordelijke voor de verwerking en automatisering van de gehele financiële administratie van het fonds en bijbehorende werkprocessen.

Controllor a.i.
Elisabeth Strouven Fonds
2016 - 2019

Als belastingadviseur voor ondernemers in de zorg verantwoordelijk voor de financiële administratie, belastingen (omzet, inkomsten en vennootschapsbelasting) en het samenstellen van jaarrekening.

Senior Assistent Belastingadviseur
VvAA
2015 - 2019

Als senior assistent accountant van kleine en middelgrote MKB-ondernemingen verantwoordelijk voor de financiële administratie, belastingen (omzet, inkomsten en vennootschapsbelasting), samenstellen van jaarrekeningen, financieel advies en fiscaal advies.

Senior Assistant Account | Controller
Deloitte Nederland
2014 - 2019
Cream Abstract.jpg

Opleidingen

MBO Bank en verzekeringen 
Leeuwenborgh/Vista
2004 - 2008
UEFA C Trainer-Coach III Jeugd
KNVB Academy
2010 - 2011
HBO Bedrijfseconomie
Zuyd Hogeschool
2008 - 2013
Diploma behaald
post-HBO Accountancy
Avans+ Improving Professenioals
2014 - 2017
Theoretisch afgerond
bottom of page