top of page
Stan Ceha, branding en multimedia design

Stan Ceha

Branding & multimedia design

Stan is een creatief talent binnen ons marketing team. Als multimediaal visual designer ontwikkelt hij voor onze klanten logo's, complete huisstijlen, branding, websites, online promotie-instrumenten, offline promotie-instrumenten, jouw logo's, branding, websites, online en offline promotiemiddelen. De effectiviteit van een goed marketing en strategie advies staat of valt vaak met hoe deze wordt geconcretiseerd naar je propositie naar de markt toe en de instrumenten waarmee deze propositie wordt geffectueerd en moet leiden tot sales. Vandaar dat dit een belangrijk deel vormt van ons marketing team, het gaat immers om het daadwerkelijk resultaat in de praktijk! Daarnaast is Stan al (online) ondernemer sinds zijn pubertijd, dus hij kan zich goed verplaatsen in andere ondernemers.

Sta nCeha is een multimedial designer, branding, logo's, websites en meer

Contact met Stan?

Bel 085 06 06 745 of stuur Stan een bericht met onderstaand formuliertje:

Cream Abstract.jpg

Werkervaring

Stan, geboren in 1997 in Maastricht was al op jonge leeftijd creatief bezig. Niet geheel verwonderlijk dat hij koos voor de opleiding Media Vormgeving in Sittard, die hij heeft afgerond met maar liefst 11 keer een 10 voor de 11 praktijkonderdelen van zijn afstudeerstage in Barcelona. En dat is ook kenmerkend voor Stan, niet te theoretisch maar vooral vanuit de praktijk van ondernemers komen tot eigentijds effectieve logo's, huisstijlen, promotiemiddelen, video's, fotografie en websites. Tijdens zijn studie was hij als jong ondernemer al actief met zijn eigen webshop en merk in de skate wereld, wat zijn grote hobby is. Na afronding van zijn Media Vormgeving in Sittard (MBO4) heeft hij dit vak voortgezet aan de Hogeschool Zuyd via de opleiding Communicatie en Multimedia Design. In de praktijk was hij gelijktijd al druk met zijn eigen webshops, productenlijn en als freelance visual designer te werken voor veel klanten in zowel MKB als in non-profit. Daarom heeft hij de HBO opleiding niet meer afgerond en is hij full time actief als grafisch ontwerper, webdesigner en ondernemer.

Samenvatting 
Stan Ceha
2016 - heden

Reeds vanaf de primaire ontwikkelfase van het Ondernemersadviseurs concept betrokken als de designer van de gehele branding van Ondernemersadviseurs. Sinds de launch in begin 2023 ook actief als grafisch ontwerper en webdesigner voor klanten van Ondernemersadviseurs, binnen het marketingadvies team. Hier ontwikkel en onderhoud ik voor klanten logo's, huisstijlen, complete branding, websites, social media, video's, foto's en allerlei online en offline promotiemiddelen en marketingacties.

Grafisch ontwerper en webdesigner
Ondernemersadviseurs b.v.
2021 - heden

Bureau voor effectieve communicatie. Effectieve communnicatie begint met visualisatie. We worden overladen met informatie. Onze spanningsboog is kort. Je hebt maar een paar seconden om de aandacht te trekken én te houden. Dat lukt alleen met ijzersterke visualisatie. Of het nu gaat om uitleggen, uitstralen of activeren, visueel verkoopt ... beter! Vanuit deze 3 pijlers ben ik als visual designer actief voor klanten in het MKB en non-profit.

Eigenaar | Visual Designer
Visueel Verkoopt
2021 - heden

Een veelheid aan design werkzaamheden verricht (logo's, huisstijlen, websites, social media, video's, fotografie en promotiemiddelen) voor bijvoorbeeld Kumulus, House Of Communications, Vital Signs, Stichting Santhosham, TaxiTender, Easy Video Marketing,  Talking Design Studio Barcelona, Authentic Stays, Gezinshuis Yolo. Deze werkzaamheden zijn verricht direct voor de opdrachtgever of als onderaannemer van andere reclamebureaus of adviesbureaus.

Diverse projecten als freelancer
Freelance designer
2016 - 2021

Eigen merk in de skateboard wereld voor zowel kleiding als skateboards. Allemaal eigen designs, inmiddels regionaal een bekend merk in de skate scene.

Eigenaar | Ondernemer
Urban SB/Mosae Skateboards
2016 - heden
Cream Abstract.jpg

Opleidingen

HAVO
Porta Mosana College
2011 - 2015
VMBO-TL
Ivoo
2013 - 2015
Diploma behaald
Design en ontwikkel software
Diverse trainingen en cursussen
2013 - 2022
MBO 4 Mediavormgeving
Arcus College Sittard
2015 - 2019
Diploma behaald
HBO Communicatie en Multimedia Design
Hogeschool Zuyd
2019 - 2021

Stan's creaties

Portfolio