top of page
Mr. Robbert Dols, Sr. Fiscaal-juridisch adviseur

Mr. Robbert Dols

Sr. fiscaal-juridisch adviseur

Robbert is een creatieve, proactieve en ondernemende fiscaal jurist met tevens een economische achtergrond. Hij geeft ruime ervaring in fiscale advisering, opgedaan bij onder meer EY en Deloitte waar hij tot tax manager is opgeklommen. Het ondernemende bloed kroop echter waar het niet gaan kon, zodat hij in juni 2022 een bedrijf in de kraanverhuur in België overnam gevolgd door een tweede overname in 2023. Naast dit ondernemerschap blijft Robbert deeltijd actief als fiscaal adviseur voor ondernemers en vanaf april 2023 in die rol verbonden aan Ondernemersadviseurs. Juist die combinatie van ondernemerschap enerzijds en zowel fiscale, juridische als financiële expertise anderzijds, maakt hem tot een top-ondernemersadviseur! Robbert is bij ons inzetbaar voor fiscale advisering in zowel Nederlandse als Nederlands-Belgische fiscale vraagstukken.

Mr. Robbert Dols is een ervaren fiscaal-juristen met als extra specialisme de Belgisch-Nederlandse fiscale grensproblematiek

Contact met Robbert?

Bel 085 06 06 745 of stuur Robbert een bericht met onderstaand formuliertje:

Cream Abstract.jpg

Werkervaring

Samenvatting 
Mr. Robert Dols
2010 - heden

Robbert's profiel kenmerkt zich door de combinatie van fiscale, juridische en financiële expertise enerzijds met creativiteit en ondernemerschap anderzijds. Gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht (Master) in de richting Fiscaal Recht: Profiel Directe Belastingen. Daaraan voorafgaand zijn Bachelor of Business Administration (in Fiscale Economie) behaald aan de Fontys Hogeschool. Zijn senioriteit in het fiscale adviesvak kunnen ontwikkelen bij 2 van de Big 4. Zijn expertise in de Belgisch Nederlandse vraagstukken daarin verder mogen uitdiepen in de ondernemerspraktijk in België, net als zijn eigen ondernemerschap. Juist die combinatie van ondernemerschap en fiscaal-juridische en financiële expertise maakt hem tot een top-ondernemersadviseur!
Sr. Fiscaal-juridisch adviseur
Ondernemersadviseurs b.v.
2023 - heden
Eigenaar / zaakvoerder
Cemico Kraanverhuur BV
jun 2022 - heden
Tax Manager
Deloitte
okt 2021 - jun 2022
Sr. Tax consultant
Deloitte
okt 2018 - sep 2021
Tax consultant
Deloitte
mrt 2018 - okt 2018
Consultant Business Tax Advisory
Ey Tax Advisory
jan 2016 - mrt 2018
Medewerker Ondernemersdesk acceptatie
Obvion
mrt 2014 - jan 2016
Jr. Fiscalist
Incite Partners Ondernemingsadviseurs
sep 2010 - mrt 2014
Cream Abstract.jpg

Opleidingen

Master of Laws (LL.M. / Mr.), Tax Law / Fiscaal Recht
Maastricht University
2014 - 2016
Diploma behaald
Bachelor of Business Administration (BBA), Tax Law & Economisc
Fontys Hogeschool
2010 - 2013
Diploma behaald

Robbert's artikelen

Kennisbank Ondernemen

bottom of page