top of page
HR advies en recruitment voor het MKB

HR-advies & recruitment

Goed personeel krijgen en behouden is een belangrijke succesfactor maar ook een vak apart: van werven, selecteren, onboarden, belonen, motiveren, ontwikkelen, opleiden, aansturen, administreren, coachen tot afscheid nemen. Daarom staat ons HR adviesteam voor je klaar met een compleet pallet aan HR diensten:

1.    Employer Branding

2.    Recruitment

3.    Onboarding

4.    Personeelsbeleid

5.    Leiderschapscoaching

6.    Personeelsadministratie

7.     HR selfservice portal

8.    Arbeidsrecht service

HR vraagstuk? Personeelsproblemen? Op zoek naar goed personeel? Schakel ons gedreven en ervaren HR team in

HR- of recruitmentvraag?

Bel  085 06 06 745 of stuur ons een bericht met onderstaand formuliertje. Een van onze HR-adviseurs zal dan snel reageren.

Employer branding

De marketing van jouw bedrijf als werkgever op de arbeidsmarkt is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als de marketing van je product of dienst op je klantenmarkt. Onze Employer Branding pakt werkgeversmarketing professioneel, creatief en structureel aan om je aantrekkingskracht op werknemers te versterken.

Recruitment & onboarding

Vanuit de juiste Employer Branding is vervolgens gerichte werving & selectie nodig om vacatures in te vullen. Maak in dit proces gebruik van onze ervaren recruiters, hun uitgebreide netwerk en (AI)-tools voor het beste resultaat. Een professionele Onboarding van nieuwe werknemers behoort ook tot onze dienstverlening.

Personeelsbeleid

Sterke werkgevers hebben een personeelsbeleid dat goed doordacht en uitgewerkt is. Denk hierbij aan arbeidsvoorwaarden, functiehuis, beoordeling, motivatie-instrumenten, opleiding, etc. Onze HR adviseurs ontwikkelen dit beleid met handboek voor en met jou binnen de financiële mogelijkheden van jouw bedrijf.

Leiderschapscoaching

1 op de 3 werknemers dat een bedrijf verlaat doet dit vanwege problemen met het leiderschap. En nergens leer is echt goed leidinggeven totdat je het zelf doet. Onze ervaren HR coaches zijn er daarom om jou en andere leiders binnen je bedrijf te helpen in de rol van leider. Met expertise, steun, ervaringen en concrete tools.

Administratie & arbeidsrecht

Als basis onder dit alles dient een efficiënte goed geautomatiseerde personeelsadministratie te liggen. Onderdeel daarvan is zeker ook de arbeidsrechtelijke kant van de relaties en afspraken met werknemers. In ons HR team staan daarom ook deze administratieve en juridische specialisten voor je klaar.

HR selfservice portal

Heb je de salarisadministratie bij ons ondergebracht, dan heb je het voordeel dat je gebruik kunt maken van onze HR selfservice portal, waarin jij en je personeel alles kunnen terugvinden en bijhouden wat met personeelszaken te maken heeft. Denk aan jaaropgaves, salarisdocumenten, arbeidscontracten en meer.

Onze diensten

HR advies & recruitment

Team HR-advies & recruitment

HR management, leiderschap, personeelsbeleid, cultuur.

HR strategie, recruitment, onboarding, employer branding.

Arbeidsrecht, CAO's, handboek personeel, vertrouwenspersoon.

Personeelsadministratie, salarisberekeningen, fiscaliteit.

Personeelsadministratie, salarisberekeningen, HR portal.

Personeelsadministratie, salarisberekeningen, HR portal.

HR artikelen

Kennisbank Ondernemen

1
2
bottom of page