top of page

Ondernemersadviseurs neemt Punctua & Partners over

Bijgewerkt op: 23 apr.

Persbericht, 3 april 2024

Ondernemersadviseurs b.v. neemt Punctua & Partners uit Nuth over
V.l.n.r. Patrick Vijgen, Ralph van den Berg, Maarten Reintjens, Drs. Henk Ceha en Mr. Leon Ruyters RB

Ondernemersadviseurs b.v. heeft op 28 maart jongstleden het administratie- en belastingadvieskantoor Punctua & Partners uit Brunssum overgenomen. Het betreft een transactie waarin alle aandelen Punctua & Partners b.v. zijn overgenomen door Ondernemersadviseurs b.v. met terugwerkende kracht per 1 januari 2024. Punctua & Partners zal verder gaan onder de naam en met het complete dienstenpakket van Ondernemersadviseurs. Deze overname volgt op de overname van Strouken & Partners uit Nuth eind vorig jaar.


Overwegingen Punctua & Partners

Punctua & Partners is opgericht in 1982 en heeft verschillende partnerwisselingen gekend, maar de laatste jaren was het Mr. Leon Ruyters RB die als directeur-eigenaar samen met Ralph van den Berg het kantoor runde. “Als je voorbij de 60 bent en marktontwikkelingen vragen om verdere investeringen in digitalisering, dan maak je de afweging of je dat nog zelf moet doen of aansluiting moet zoeken bij een andere marktpartij”, aldus Leon Ruyters.


Waarom Ondernemersadviseurs?

“We hebben gesprekken met diverse partijen gevoerd en hebben uiteindelijk niet gekozen voor de partij die onze zakken het beste kon vullen, maar voor een partij die zowel onze klanten als ons personeel het beste toekomstperspectief biedt. Zo zijn we uitgekomen bij Ondernemersadviseurs”, concludeert Ralph van den Berg: “Zij zijn met hun online Ondernemerscockpit in combinatie met hun multidisciplinair adviesteam de markt ver vooruit en eigenlijk de enige echte full service partij voor het MKB. Onze klanten hebben daarmee elke expertise voor handen, terwijl ons personeel een toekomstbestendige werkgever krijgt met veel individuele ontwikkelingsmogelijkheden voor werknemers.


Vertrouwd maar met meer mogelijkheden

“Ook Ralph en Leon blijven gewoon als sr. adviseurs verbonden aan het bedrijf, dat verder gaat als Ondernemersadviseurs. De klanten blijven dus vertrouwde gezichten houden maar krijgen er alleen nu veel meer mogelijkheden, tools en expertise bij, aldus Patrick Vijgen en Maarten Reintjens, directie-leden van Ondernemersadviseurs.


Overwegingen Ondernemersadviseurs

Voor Ondernemersadviseurs past deze overname, die volgt op de overname van Strouken & Partners vorig jaar, in haar strategie van een gecombineerde organische groei met groei via overnamekansen. Die kansen liggen er volgens Drs. Henk Ceha, binnen de directie verantwoordelijk voor strategie, zeker: “Te meer omdat wij als Ondernemersadviseurs op de arbeidsmarkt gewild zijn en daarnaast ook een uitkomst kunnen bieden aan kantoren die voor dezelfde digitaliseringsslag staan als Punctua & Partners stond. Ook daar gaan we graag mee in gesprek”, sluit Henk Ceha af.


Inlichtingen

Ondernemersadviseurs b.v., Avenue Ceramique 243, 6221 KX Maastricht.

Tel: 085 - 0606745 | Info@ondernemersadviseurs.nl |

Contactpersoon inlichtingen: Drs. Henk Ceha


345 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page