top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Ondernemersadviseurs neemt Strouken & Partners over

Bijgewerkt op: 2 apr.

Persbericht, 11 december 2023

Ondernemersadviseurs b.v. neemt Strouken & Partners uit Nuth over

Ondernemersadviseurs b.v. heeft administratie- en belastingadvieskantoor Strouken & Partners uit Nuth overgenomen. Het betreft een transactie waarin alleen de klanten van Strouken & Partners worden overgenomen door Ondernemersadviseurs. Zij zullen bediend worden vanuit Maastricht, het kantoor van Strouken & Partners in Nuth heeft inmiddels een andere bestemming gekregen.


Moeite met personeel krijgen

Strouken & Partners had al geruime tijd moeite met het aantrekken van personeel en dat leidde in 2023 tot groeiende planningsproblemen. “Op enig moment moet je een beslissing nemen en voor je klanten een betere en meer eigentijdse oplossing vinden”, aldus Ton Smeets, eigenaar van Strouken & Partners b.v.. Zo kwam hij terecht bij Ondernemersadviseurs.


Digitale tijdperk

“Ik ben op zoek gegaan naar een ondernemende partij van nu die de administratie en fiscale dienstverlening aan onze klanten het digitale tijdperk in kan loodsen en daarnaast ook kan adviseren in de andere disciplines die het hedendaagse ondernemen kent. Dat is precies waar Ondernemersadviseurs bekend om staat, het voelde dan ook gelijk als een warm bad”.


Meer mogelijkheden voor klanten

“Alle klanten blijven dezelfde condities houden als die ze gewend waren, ze krijgen er alleen nu veel meer mogelijkheden bij, zoals ons maandelijks Management Dashboard en natuurlijk de mogelijkheid om met al hun adviesvragen bij ons terecht te kunnen”, aldus

Patrick Vijgen en Maarten Reintjens die zich binnen Ondernemersadviseurs ontfermen over de individuele “onboarding” van alle klanten van Strouken & Partners.


Groeitrategie Ondernemersadviseurs

Voor Ondernemersadviseurs past deze overname in haar strategie van een gecombineerde organische groei met groei via overnames. Die kansen liggen er volgens Henk Ceha, onder meer verantwoordelijk voor strategie binnen Ondernemersadviseurs b.v., zeker: “Te meer omdat wij als Ondernemersadviseurs juist een sterke aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt hebben en die positie ook actief aanwenden om te kunnen groeien. Waar anderen juist stagneren door de arbeidsmarksituatie, groeien wij er juist extra hard door”.


Inlichtingen

Vragen of meer informatie over deze overname? Neem contact op met Henk Ceha.

26 weergaven0 opmerkingen

Bình luận


bottom of page