top of page

Roger Hardy en Ondernemersadviseurs bundelen krachten in business- & performance coaching

Bijgewerkt op: 23 apr.

Bedrijfsnieuws Ondernemersadviseurs
Roger Hardy, business & performance coach Ondernemersadviseurs

Met ingang van april 2024 bundelen Roger Hardy en Ondernemersadviseurs hun expertises in business- & performance coaching. Daarmee wordt het multidisciplinair team van Ondernemersadviseurs uitgebreid met Roger's expertise Roger's expertise en is hij direct inzetbaar voor onze klanten. De manier waarop Ondernemersadviseurs bij vaste klanten werkt met de zgn. Ondernemerscockpit sluit bijzonder goed aan bij Roger's aanpak van business- en performance coaching. Waar deze Ondernemerscockpit heel helder bloot legt wat er op welk gebied moet gebeuren om welke KPI's te verbeteren, maakt Roger de vertaalslag naar hoe jij als ondernemer of management team daar zelf ook gericht mee aan de slag gaat en dit in je eigen organisatie kunt uitzetten en sturen.


Het beste uit jezelf halen?

Wil jij als ondernemer het beste uit je zelf halen? Als leider mee kunnen groeien met de doelstellingen en ontwikkeling van je eigen bedrijf? Werken aan een werkbaardere en gezondere balans tussen zakelijk en privé? Dan is Roger jouw coach die jou gericht helpt deze doelen te bereiken, zoals hij dat al met zoveel ondernemers heeft gedaan en doet. Hij overbrugt met jou het verschil tussen weten of geadviseerd krijgen wat je wanneer hoe moet doen om je doelen te bereiken, naar het daadwerkelijk doen én bereiken van je doelen.


Roger's CV en inzetbaarheid

Roger's CV kenmerkt zich door een rijk pallet aan opleidingen in leiderschap, perfomance coaching, team coaching en verandermanagement. Daarnaast heeft hij een stevige dosis ervaring in diverse leidinggevende functies binnen ING en later als zelfstandige. In die laatste hoedanigheid is hij ook aan Ondernemersadviseurs verbonden en inzetbaar als coach voor ondernemers en teams en als adviseur/begeleider in veranderingstrajecten.107 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page