top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Davy Heuts: nieuwe E-commerce adviseur verrijkt ons marketingadviesteam


Team Ondernemersadviseurs
Davy Heuts, Marketing- & E-commerce adviseur

Welkom Davy Heuts bij Ondernemersadviseurs! Met ingang van 2024 zal Davy ons multidisciplinair team komen verrijken als Sr. Marketing & E-commerce adviseur. Dus wil je als ondernemer de effectiviteit van je webshop vergroten, je sales prestaties verbeteren of een werkende online marketingstrategie ontwikkelen, dan is Davy je man. Samen met de creatieven en andere strategen van onze marketingadviessectie, staat hij voor marketing & sales adviezen en tools die meetbaar rendement opleveren.


Al tijdens zijn schooljaren werkte Davy als 15-jarige alle vrije uren in een computerwinkel als "bijbaantje", waar hij tijdens de vakantie van de eigenaar zelf de winkel runde. Tijdens zijn HBO-studie People & Business Management, zette hij met een klasgenoot de succesvolle webshop Kabeldirect.nl op, dat hij uitbouwde tot een miljoenenbedrijf en waar hij zelf als ondernemer alle kneepjes van het online marketing en sales vak leerde.


Na de verkoop daarvan heeft hij in grotere bedrijven ervaring opgedaan met online en digitaliseringstrajecten in rollen van adviseur tot interim manager, en heeft hij zich verder verdiept in Internet Of Things en in AI.


16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page